Tudta, hogy a megfelelő méretű bőrönd kiválasztásával pénzt takaríthat meg a poggyászdíjban és szervezettebb utazóvá válhat? A bőrönd méretek kiemelten fontosak minden utazás megtervezésekor. Egyrészt a poggyászában lévő kihasználatlan hely ráncos ruhákat és rendetlen csomagot eredményez, a plusz súlyról és az esetleges poggyászdíjakról nem is beszélve. Másrészt, a túl kevés hely korlátozza a csomagolási kapacitást. Ezért nagyon-nagyon fontos, hogy utazás előtt ismerkedjen meg a bőrönd méretek sokaságával.

Alapvetően minden légitársaság eltérő méret- és súlykorlátozást ír elő a kézi és a feladott poggyászra vonatkozóan. A prémium légitársaságok általában valamivel nagyobb táskákat engednek meg, az olcsóbbak pedig kisebbeket, szigorúbb súlykorlátozással. Utasként az Ön feladata, hogy tájékozódjon a korlátozásokról, mert azok folyamatosan változnak és szinte lehetetlen lépést tartani velük. A bőrönd méretek eltérnek a Magyarországról induló, illetve a külföldről induló társaságok esetében, tehát érdemes mindennek utánanézni, mielőtt útnak indul.

A Samsonite márka a megalakulása óta arra törekszik, hogy termékeik pozitív változást hozzanak létre minden utazó életében. A Samsonite kabinbőrönd minden turista életét megkönnyíti a strapabíróságával, magas minőségével, valamint tágas méreteivel. 110 éves élettartama során a cég határozottan az innovációra, a tervezésre összpontosított és iparági vezető szerepet tölt be az új anyagok felhasználásában, ez vonatkozik a Samsonite kabinbőrönd termékcsaládra is.

Az elkövetkező évtizedekben a szakemberek úttörő megoldásokat dolgoznak ki, amelyek egyre könnyebb, erősebb és fenntarthatóbb termékekkel segítik az utazók álmait. Ha már elkezdte keresni a brand poggyászait, akkor az egyik dolog, amit már biztosan észrevett, hogy nagyon sokféle stílus közül választhat. Vannak olyan csomagok, amelyek alkalmasak családi nyaralásra, létezik már Samsonite kabinbőrönd rövid utakra, sőt, extra könnyű táskák is, hogy maximalizálhassa a bepakolható dolgok mennyiségét. Emellett hatalmas színválasztékot is kínálnak.