Telefon nélkül ma már lehetetlen működni a hétköznapokban, még ha csak a családi illetve baráti kapcsolatainkban használjuk, üzletet működtetni nélküle pedig még nehezebb. A telefon szerviz Budapesten azonnal megoldja a gondodat. Elég nagy bosszúságot jelent a készülékünk meghibásodása és természetes, hogy minél, előbb sőt azonnal szeretnénk ismét birtokba venni és használni. Ha nyaralsz és bulizol, megsokasodik a telefonodra leselkedő sérülési lehetőségek száma.

Víz érheti, vízbe eshet vagy kieshet a zsebedből, ez sajnos általában a képernyő töréséhez, berepedéséhez vagy valamelyik alkatrész meghibásodásához vezet.  A telefon javítás minden esetben sürgős ezért Mobil szervizünkben Budapesten számos javítást azonnal a helyszínen elvégzünk, és már használhatod is a telefonodat. Sajnos a hétköznapokban is nagy igénybevételnek vannak kitéve a telefonjaink. Ha beázott a készüléked, elő vagy hátlapot, vagy készülékház csere szükséges vagy nem töltődik?

Ránk számíthatsz, megjavítjuk. A javítandó telefonod lehet, okos vagy hagyományos nekünk nem okoz gondot egyik sem. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk szinte minden típussal kapcsolatosan. Az alkatrész csere történhet eredeti vagy után gyártott alkatrésszel. Ami a márkákat illeti Iphone, Samsung, Nokia, HTC, LG, Sony és bármilyen más típusú készülék javítását ránk bízhatod.

Mobil szervizünkben Budapesten érintő és kijelző csere, bekapcsoló gomb javítás, hangerő gomb javítás, beszédhangszóró csere mellett minden más olyan javítás is lehetséges, amiről még az eszedbe sem jutott, hogy az is elromolhat. A mobil szervizben lehetőség van alkatrész és tartozékok vásárlására is, emellett tartozékok és kiegészítők arzenáljából válogathatsz, mint például töltők, mobil tokok, fejhallgatók, fülhallgatók, okos órák, okos karkötők és más okos eszközözök, pendriveok és még hosszan sorolhatnánk. További információt a telefon szervizről Budapesten, weblapunkon találsz.