Amennyiben egy nő szervezetében a két fő hormon, azaz a progeszteron és az ösztrogén szintje nincsen egyensúlyban, mármint leginkább ösztrogéndominancia áll fenn, az komoly egészségi problémákat von maga után. Az ösztrogén túlsúlyának szervezetben történő lecsökkentése kulcskérdés a megoldás felé.

Az indol 3 carbinol segítségével ez megoldható természetes úton, csupán meg kell vásárolni ezt a készítményt. Nem jelenthet akadályt az indol 3 carbinol ár, mert először is az egészségünk mindennél fontosabb, másodszor pedig a termék díja egyáltalán nem magas, a készítmény hatását tekintve. Ugyanis az ember úgy van vele, hogy amikor az egészsége visszaszerzéséről van szó, nem számít a pénz, csak az eredmény. Azonban lássuk, milyen állapotok esetén szükséges az indol 3 carbinol használata! Elsősorban mióma, policisztás petefészek szindróma, endometriózis, valamint premenstruációs szindróma esetén ajánlott, viszont tulajdonképpen elmondható, hogy különösebb nőgyógyászati betegség nélkül is érdemes a felesleges ösztrogéneket kivezetni a szervezetből.

Ebben pedig ne akadályozza meg Önt az indol 3 carbinol ár, hanem vásárolja meg minél hamarabb a wisetreenaturals.hu weboldalról a terméket! Ha nem termel elegendő progeszteront a szervezet, és ösztrogéndominancia alakul ki, WTN ciklusbarát krém használata ajánlott. Ennek a krémnek kulcsösszetevője a mexikói vad yam gyökér kivonat, amelyik főként nőgyógyászati problémák esetén fejti ki áldásos hatását. Erről eddig legalább 273 darab lektorált tudományos szakcikk és vizsgálat készült.

A fent említett weboldalon tájékozódhat arról, hogy milyen tünetek esetén kezdhet el gyanakodni ösztrogéndominanciára, illetve a WTN ciklusbarát krém használata módozatairól is olvashat. Látogassa meg ezt az oldalt, hiszen minden betegség esetében rendkívül fontos az időben történő felismerés és a kezelés mielőbbi megkezdése! Márpedig probléma esetén ajánlott gyorsan elkezdeni a WTN ciklusbarát krém használatát. Ne szenvedjen ezektől a tünetektől, hiszen van rá gyors és természetes megoldás!