Budapest igen kedvelt úti célja a turistáknak, mivel egy kimutatás szerint, 2012-ben közel 5 millió külföldi kereste fel a nevezetességeket. Egy eladó lakás 14. kerület részén a Városligethez közel elérhető minden érdeklődő számára az otpip.hu weboldalon. Az igazán impozáns ingatlan egy lifttel felszerelt épületben található. A 3+1 szobás lakás elég tágas terekkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmazhatóak akár egybe nyitáshoz is, ha még nagyobb szobákat szeretne.

ingatlan

A főváros jó választás mindenféle szempontból, hiszen rengeteg munkalehetőséget nyújtanak a vállalkozások a szakemberek számára. De a tanulás sem utolsó szempont, ha gyermekei jövőjét is szeretné egyengetni. Az eladó lakás 14. kerületben az első emeleten helyezkedik el, ahol lift is van. A mostani tulajdonosok imádnak az ingatlanban élni, de mivel a gyermekeik felnőttek, ezért kettőjüknek túl nagy lett az ingatlan.

Pontosan ezért szeretnének megválni tőle. Természetesen nem kell feltétlenül lakásként tekinteni az épületre, hiszen orvosi rendelő, vagy egy impozáns iroda is kialakításra kerülhet benne. A lehetőségek mindenki számára adottak, csak meg kell ragadni őket. Az ingatlan tökéletes megoldás családok számára, akik több gyermekkel vannak megáldva, hiszen valóban egy nagy 122 m2-es lakásról van szó. Az eladó lakás 14. kerület területén, Zuglóban található, ami átlagos állapotúnak mondható. Természetesen ez ne riasszon el senkit sem, mivel a gyönyörű otthon egy-két szín megváltoztatásával, máris luxusotthonná alakítható át.