Egy átmulatott éjszaka után nem tanácsos autót vezetni. Vagy bármilyen más motorral működő járművet. Ugyanis az Ittas vezetés Btk. szerint, akár 270 millió forint pénzbírságot is kaphat. Esetleg eltilthatják a vezetéstől. Nincs két egyforma eset, ezért a körülmények alapján dönthető el pontosan. Azonban előfordulhat, hogy alkoholfogyasztást követően autóba kell ülnie. Vagy, mert nincs más megoldás, vagy, mert úgy érzi, nem lehet belőle probléma.

ittas vezetesSajnos lehet. Ezért érdemes tájékozódnia. Nyilván, a legcélszerűbb az lenne, ha egyáltalán nem inna vezetés előtt. Azonban a legtöbb ember nem így működik. Szórakozás, mulatozás közben nem erre figyelnek. Azonban információt gyűjteni soha nem árt. Az Ittas vezetés Btk. 240. pontja világosan leírja, ki, mikor van ittas állapotban. Ennek leírását megtalálja a Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján. Emellett azt is elolvashatja, milyen büntetésekkel kell számolnia.

A legfontosabb pedig, hogy mit tanácsol az ügyvéd. Minden esetben érdemes személyesen felkeresnie egy gyakorlott ügyvédet. Hiába olvas utána a törvénynek, pontos tájékoztatást csak személyesen kaphat. Mivel minden eset más és más, csak így juthat megfelelő információhoz. Bár az írás precíz és átfogó, a kérdéseire nem biztos, hogy választ kap.

Ne maradjon bizonytalan, Önnek is joga van kérdezni. Ha megvádolták, és segítségre van szüksége, ne várjon. Megoldás mindig van. Egy tapasztalt ügyvéd az ügy elejétől, az ügy végéig Ön mellett van. A biztonságérzet rengeteg stressztől megszabadítja. Fontos tudnia, hogy nincs egyedül. Látogasson el a Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapjára, és tudja meg a jogait.