Az Ízesmix 12 féle valódi szálas Mixtea kínálatából válogathatsz ízlésed szerint. A szálas Mixtea nagy előnye az új generációs filterben rejlik, melyben magad láthatod és élvezheted, ahogy a tealevelek és a valódi gyümölcs ázik teává! A kimért adagoknak köszönhetően mindig ugyan azt a tökéletes minőséget tudod elkészíteni. Az Ízesmix kínálatunkban megtalálhatod a klasszikus Earl Grey teát, zöld teát, rooibus teát és sok féle gyümölcsteát is. És most lássuk a szálas Mixtea 12 különleges íz kombinációját:
Mixtea Life – A dinnye, az ananász, a papaya, a hibiszkusz és az alma frissítő találkozása egy csészében.
Mixtea Green – Zöld tea és a cseresznyeszirom harmonikus találkozása, mely feltölt energiával!
Mixtea Fruit – A fekete ribizli kirobbanó gyümölcsíze.
Mixtea Black – Fekete tea és a bergamot olaj tökéletes harmoniája.
Mixtea Red – Rooibos tea narancshéj és szegfűszeg íz kombinációjával.

Mixtea Fine – Fahéj és szilva, a téli ízek kedvelőinek. Valódi alma, csipkebogyó, mazsola darabok! Koffeinmentes, kellemes, lágy ízű tea a nap bármely szakában élvezheted!
Mixtea Pink – Papaya és ananász divatos íz kombinációja
Mixtea Fusion – Őszibarack és az sárgabarack frissítő kombinációja
Mixtea Tropic – Ananász, mangó és kókusz nyári frissessége.
Mixtea Harmonie – A Rooibos vörös tea lágy íze harmóniában a füge és az ananász gyümölcsösségével! Koffeinmentes, ezért bármelyik napszakban fogyaszthatod. Legtöbbször a gyerekek kedvence!
Mixtea Soul – Az eper, Rooibos és kamilla íz világa, egy finom eper tea mögé rejtett kamilla gyógytea! Valódi szálas Mixtea prémium minőség.
Mixtea Indigo – Áfonya és alma fantasztikus különleges kék teája! Kék színét a jótékony hatású kék pillangóvirág adja. Igazán különlegessé teszi, hogy citromlé hozzáadásával a tea lilára változik.
Próbáld ki te is a valódi szálas Mixtea különleges teáit!