A dugulás nem kímélik sem a régi, sem az újépítésű házakat. Ezért ha a duguláselhárítás Budapest XII. kerület területén bárhol esedékes, hogy hívja telefonszámunkat és szakembereink profi felszereléssel gyorsan és tisztán elhárítják a dugulást.

dugulas-elharitasMost költözött új lakásába? Akár régi, akár újépítésű a lakás, mindenképp érdemes igénybe venni a kamerás cső, és csatornavizsgálatunkat, mely egy száloptikás készülékkel történik. Ez a módszer remek választás arra, ha tisztában szeretnénk lenni a csövek állapotával, vagy tudni szeretnénk, hogy nem áll-e fenn a csőtörés veszélye. A készülék rögzített felvételt is készít, amit többször is áttekintve, a legapróbb lerakódásokat és repedéseket is ki tudjuk szűrni.

Így egy teljes térképet kapunk a rendszerről, hogy aztán precízen és pontosan elhárítsuk az esedékes problémákat. Száloptikás készülékünk bármilyen keresztmetszettű csőnél alkalmazható, ez a cserélhető fejnek köszönhető. Készülékünk nem csak a lefolyócsövekben bevethető, kitűnően alkalmas a csatornák állapotának felmérésére is.

A duguláselhárítás Budapest XII. kerület területén ingyenes kiszállással, olcsón és precízen történik, ha pedig teljes cső- és csatornavizsgálatot szeretne, akkor telefonos előzetes egyeztetés szükséges.