Ön milyen típusú otthonra vágyik? Kertes házról álmodik vagy tömbház lakásról? Az 1986-ban felépített, fotókkal ellátott eladó lakás Szekszárd hirdetést tekintse meg! Amint megnézi a képeket, észreveheti, hogy ez nem csupán lakhelynek felel meg. Egy kis átalakítással, sikeres vállalkozás is kialakítható az alsó szinten.

lakasokMivel a földszinten egy különálló apartman lett kialakítva, így ezt akár vendéglővé is átvarázsolhatja. Mindehhez csak egy ügyes kőművesre és néhány segédmunkásra lesz szükség. Ha nincs kedve vállalkozni, még mindig bérbe adhatja a földszintet, ahová irodahelyiségeket alakíthatnak ki, ami rendszeres jövedelmet jelentene.

A telek 860 m2, a ház pedig 160 m2. Családjával kényelmesen elférnek az első szinten, illetve a tetőtéri részen. A mindennapi élethez szükséges helyiségeket természetesen fellelheti ebben a családi házban is. Sőt, az átlagnál nagyobb garázs is van a ház mellett. Érdekelné ez az eladó lakás Szekszárd területén? Keressen meg minket és mi örömmel útba igazítjuk!