Ipari mérőeszközök széles választékával várjuk a MűszerGuru.hu weboldalunkon. Ha fémipari mérőeszközöket keres, akkor figyelmébe ajánljuk az ipari fémkörzőinket.

7-femkorzo-aclekorzoA rozsdamentes anyagból készült körzők mindegyike edzett acélból készül, a hegynél többszörösen edzve. Ennek köszönhető, hogy a rajzolási és szerkesztési feladatok során a körző nem használódik el.

Acél körzőink több méretben érhetőek el, valamint található ceruzatartós és nélküli változat is. Ha az 50 cm hosszúságú körző nem elegendő, akkor ajánljuk figyelmébe az alumíniumból készült nagyméretű körzőinket, melynek az alap hossza 50 vagy 100 cm.

Ezen kívül az alap körző tagokat további 100 cm-es toldóval max 2 méterrel tovább lehet bővíteni, így az 50 cm-est 250 cm-esre, míg a 100 cm-est 300 cm-esre lehet bővíteni úgy, hogy az stabil maradjon. Ez a nagyméretű körző úgy van kialakítva, hogy a központosító fixen helyezkedik el, a befogó pedig szabadon állítható a rudazaton. A befogóba ceruza, tus vagy akár karctű is rögzíthető.

Ezen ipari körzők raktárról folyamatosan elérhető, amennyiben kérdése lenne, keresse ügyfélszolgálatunkat!