Ma már nem sikk dohányozni, sőt már szinte bűnnek számít a környezetünk szemében. Sőt szinte üldözik a dohányost, mert szennyezi a környezetét és persze milyen ember az, aki nem vigyáz a saját és a környezete egészségét. És persze igazuk van.

Mégis mit tegyen az, aki élvezi a cigizést és nagyon nehezen mond le róla? Azért van egy megoldás: és ez az elektromos cigi. Nem teljes értékű, de helyettesíthetjük vele a hagyományos cigarettát. Nagy előnye, hogy bárhol, bármikor hódolhatunk a szenvedélyünknek és leginkább nem ártunk vele sem magunknak, sem a környezetünknek. És még költséget is megtakaríthatunk vele.

Mielőtt megvásároljuk a készüléket tanácsos konzultálni valakivel, aki már felcserélte a hagyományos cigit az e cigvel, mert nagyon sokféle készülék, akkumulátor és e liquid van jelen az elektromos cigik piacán. Mindenképpen olyan helyen érdemes vásárolni, ahol garanciát kapunk a készülékre és az aksira is. Ezután kipróbálhatunk néhány eliquidet is hiszen szinte megszámlálhatatlan az aromák száma amiből választhatunk: a hagyományos dohány ízűtől kezdve, a gyümölcs aromákon keresztül, a vanília, kávé, csokoládé, mogyoró, karamell aromákig.