A fenyő íróasztalok  és a fenyő számítógép asztalok vásárlása kiváló választás azok számára, akiknek a funkcionalitás és a tartósság elsődleges szempont.

A helyesen kiválasztott bútorok, a szoba harmonikus színvilága segít a gyereknek a produktív munkára hangolódni.

Csak az a fontos, hogy megfelelő modellt válasszunk, amelyek stílusosan harmonizál a többi bútorral.

Hogyan alakítsuk ki gyermekünk „munkaterületét?

L-alakú íróasztal, U alakú, vagy a hagyományos téglalap alakú asztal?

  • Az U alakú fenyő íróasztal lehetővé tesz különböző munkazónák létrehozását, ahol minden könnyedén elérhető, de sok helyet igényelnek.
  • Az L alakú fenyő íróasztal elhelyezése kevesebb helyet igényel és előnyei is megegyezik az U alakú íróasztaléval.
  • A sarok fenyő íróasztal helytakarékos és bármilyen helyiséghez praktikus
  • A klasszikus téglalap alakú fenyő íróasztalok elhelyezésével (falhoz vagy a szoba közepére) van a legkevesebb dolgunk, ugyanakkor nem mindig nyújtják a legtöbb munkafelületet a használójának.

Íróasztal vásárlásánál a „munkaterület” kialakításánál figyelembe kell vennünk gyermekünk életkorát, szükségleteit és nagyobbaknál bizony már az ízlésüket is.

A már iskolás nagyobb gyerekeknek rengeteg helyre van szükségük az asztalon, hogy a könyvek, laptop és számítógép számára rendelkezésre álló hely mellett még más tevékenységet is folytathassanak.

Figyeljünk a minőségre!

A jó minőségű fenyő íróasztal költségei viszonylag magasak, amit több mint ellensúlyoz az ilyen bútorok egyedi színvilága, környezetbarát jellege, funkcionalitása, praktikussága és tartóssága.

A fenyő íróasztal minőségének felméréséhez nézzük meg a fiókokat. Könnyen kell csúszniuk és a síneknek is szilárdaknak kell lenniük.