Hihetetlen, de már lassan vége a Márciusnak, mégis folyamatosan olyan hideg frontok érkeznek, hogy mind a mai napig nem igazán lehetett lecserélni a téli gumikat a nyári abroncsokra. most már, mintha, azért lenne némi fény az alagút végén, remélhetőleg igaza lesz a meteorológusoknak és megérkezik a várva várt tavasz és a jó idő. Ez pedig azt jelenti, hogy lassan, ténylegesen itt lesz végre a gumik lecserélésének és a nyári autózás szezonjának.
Bár a nyári gumi X. kerületi felhelyezése elég egyszerű feladatnak tűnik, higgyék el nekem, nem véletlen, hogy külön gumiszerelő vállalkozások is meg tudnak élni belőle szerte a kerületben, és tulajdonképpen mindenhol a világon, ahol van jármű. Sok buktatója van az abroncsok megfelelő felhelyezésének, még akkor is, ha ez látszólag semmiség.
Ha ebben az időszakban, vagy igazából bármikor az év folyamán, önnek is szükségessé válik a gumiszerelés kőbánya környezetében, akkor keresse fel a Karait. Nem véletlenül őket ajánlom, ha a téma a nyári gumi X. kerület, hiszen valóban profi műhellyel és autószerelőkkel rendelkeznek, így biztosan tökéletes munkát végeznek majd, minden esetben.
Tehát, ahogy már fentebb is mondtam, ha gumiszerelés Kőbánya, akkor Karai!