Egy sikeres karrierhez nemcsak kiemelkedő tehetségre, hanem rengeteg munkára is szükség van, de a hírnév aztán minden nehézségért kárpótol. Így történt ez Jennifer Lopez énekesnővel, színésznővel is, aki táncosként, divattervezőként és producerként egyaránt dolgozik. Az amerikai People magazin 2011-ben, több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választotta, 2012-ben pedig a Forbes magazin szerint a világ legbefolyásosabb híressége.

A karrierje során jelölték Grammy- és Golden Globe-díjra is. Új filmjének, a Vegyél el című alkotásnak az alapötlete nem rossz, akár még egy fergeteges vígjáték is kikerekedhetne belőle. Egy amerikai sztárpárral ismerkedhetünk meg az elején és a női tagját Jennifer Lopez játssza. Nagyjából önmagát alakítja, azt a felkapott szupersztárt, akinek a nap 24 órájában teljes stáb lesi minden kívánságát. De valahogy mégsem hiteles az alakítás, pedig a készítők mindent bevetettek. Sajnos ez a Jennifer Lopez főszereplésével készült alkotás nem éri el az átlagos Hollywoodi romantikus vígjátékok színvonalát.

A sztárok életútja, munkája nagyon érdekli az embereket, szeretnek esténként olvasgatni ezekről. Érdekes írást találunk a colore.hu webhelyen arról, hogy Jessica Biel legújabb szerepe kedvéért teljesen átalakult. A Hulu következő, igaz történeten alapuló krimijében, a Candy című szériában ugyanis Candy Montgomeryt alakítja, az egyik leghírhedtebb, hidegvérű női gyilkost. A minél hitelesebb alakítás kedvéért, a színésznő külsején is drasztikus változtatásokat kellett végrehajtani.

Egy romlott lelkű gyilkos bőrébe kellett bújnia a sztárnak. A Jessica Biel által alakított, baltás gyilkos néven is elhíresült Candy látszólag tökéletes életet tudhatott a magáénak. Mindene megvolt, kertvárosi ház, jó állás, szerető férj és két gyermek. A nő egy napon saját kezével ölte meg templomi barátnőjét. A colore.hu portálon olvasható írásból kiderül, hogy a történet a 80-as években játszódik. Az alkotás bemutatja a két nő kapcsolatát és a tragédiához vezető utat. Szórakoztató és lebilincselő történetek olvashatóak a colore.hu weboldalon.