Igazán bosszantó, amikor grillezés után vagy a kocsi felhajtón az autóból kicsöpögő olaj, zsírfolt keletkezik. A betonozott részekből nehéz eltüntetni a foltokat, sokszor nem is sikerül. A Kehrfix-el könnyen megy az olajfolt eltávolítása betonról, tehát a házi praktikák helyett, használja inkább ezt! Sav és lúgmentes készítmény, ami nem marja fel a betont.

Tisztaság és szép látvány fogadja a kocsi felhajtón, a garázsban vagy bármilyen területen, ahol olajfolt eltávolítása betonról szükségeltetik. Esztétikailag sem maradhat ott a folt, ugyanis nem nyújt szép látványt és azt a benyomást kelti az emberben, hogy azon a helyen nincs tisztaság.

A Kehrfix révén semmivé válik a szennyeződés és olyan lesz, mintha sohasem lett volna ott. Letesztelheti a legmakacsabb olajszennyeződéseken is, mert nem fog csalódást okozni ez a termék, ugyanis piacvezető a maga kategóriájában. Számos elégedett vásárló bizonyítja, hogy jól dönt mindenki, aki ezt megvásárolja. Az olajfolt eltávolítása betonról még sohasem volt ilyen egyszerű!