A lábaink egészségének megtartása rendkívül fontos az ápolt megjelenés érdekében, ezért sokan pedikűröshöz járnak havi rendszerességgel. Ugyanakkor ez nem elegendő, kell a lábápolás otthoni elvégzése is bizonyos időközönként, ha lehet, akkor naponta. Nem hosszú folyamat ez, elég nagyjából 15 perc az egész ápolásra, amit akár este, tévézés közben is megcsinálhatunk. A 10 perces lábáztatást követően a bőrkeményedéses részekről el kell távolítani az elhalt hámsejteket.

A lábápolás következő lépése egy olyan bőrpuhító, a sarok repedezettségét csökkentő készítmény alkalmazása, mint például a Varga lábspray. A termék összetevői közül a bőrpuhító és gyulladáscsökkentő hatású körömvirág- és kamillakivonat mellett, a magas C-vitamin és flavonoid tartalmú csipkebogyó kivonat is segíti a bőr megújulását, a hámsérülések helyreállítását és a felhám ellenálló képességének növelését. Ilyen módon igazán eredményes lehet a lábápolás, a kifogástalan megjelenés pedig mindennap biztosítva lesz.

Néha szükségessé válhat a hajhullás megállítása

Úgy a nőknél, mint a férfiaknál is megjelenhet a nagymértékű hajvesztés, számtalan oknál fogva, az élet bizonyos szakaszaiban. Elvégzendő lehet a hajhullás megállítása hölgyeknél szülés után, a hormonális változások időszakában, változókorban, valamint kemény, stresszes időszak után. Viszont a nagymértékű hajhullás szinte minden esetben a hajhagymák elégtelen táplálásából ered. Ezért ajánlott olyan készítményt választani, ami ellátja a hajhagymákat a működéshez elengedhetetlen tápanyagokkal.

Tökéletes döntés a Varga Hajcseppek, ami 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonatával eredményesen harcol a probléma ellen. Hölgyek esetében kimondottan gyors kell legyen a hajhullás megállítása, hiszen őket lelkileg is rendkívüli módon megviseli ez a gond. Csak természetes alapanyagokat foglal magába a termék, tehát kellemetlen mellékhatásokra nem kell számítanunk az alkalmazása nyomán. Sikeres a hajhullás megállítása a cseppekkel, hiszen 2-8 hét alatt megszünteti a problémát.