Szinte elképzelni is nehéz, hogy mennyi minden lehet a levegőben, amit nap mint nap belélegzünk. Ehhez pedig nem kell kimozdulnunk egy poros nagyváros utcáira, mert akkor is ez van, ha otthon maradunk. A légtisztító berendezés egészséges, élhetőbb otthoni környezetet teremt, hiszen a speciális kialakításának köszönhetően kiszűri az otthonunk légterében található baktériumokat, mikrobákat, káros anyagokat. Hiába az állandó portalanítás és takarítás, sajnos szellőztetés közben rengeteg allergiát kiváltó anyagot fújhat be a szél. Nem beszélve arról, hogy sok lakásban állandó problémát jelent a penész.

Ez komoly légúti megbetegedést is okozhat, amit elkerülhetünk a légtisztító berendezés használatával. Egy nagyobb teljesítményű változat irodákban, munkahelyeken is alkalmazható, ahol nap mint nap többen megfordulnak. A működése közben lerombolja a kórokozók DNS szerkezetét, így azokat nyomtalanul eltűnteti. Ez a hatás UV-C hullámhossz tartományban működő lámpával érhető el. A vírusok ellen is felveszi a versenyt a légtisztító berendezés, mivel ezeket is képes kiszűrni, így a veszélyt hatástalanítani.

Kompresszor szerviz többéves tapasztalattal

Egy idő után esedékessé válik a karbantartás. Bizonyos kompresszorok esetében ez egyszerűen megoldható, míg az egyre bonyolultabb, ipari modelleknél már komoly szakértelemre van szükség az adott modell felépítését illetően. A kompresszor szerviz kifogástalan szolgáltatást kínál minden típusra kiterjedően. A nagyméretű típusok elszállítása értelemszerűen nem mindig oldható meg.

Ezért a kompresszor szerviz gyors kiszállással dolgozik, így a helyszínen történik a hibaelhárítás. Teljes felújítás is igényelhető, természetesen garanciával. Számos alkalommal adódott probléma a csavarkompresszorok sűrítőegységével. Viszont ez sem tartozik a javíthatatlan meghibásodások közé. A kompresszor szerviz ilyen esetben képes segíteni. Előfordul, hogy csökken az adott eszköz hatékonysága. Ilyenkor energiahatékonysági mérésre és elemzésre van szükség, ami szintén igényelhető a kompresszor szerviz szakembereitől.