A lakás berendezése egy olyan feladat, amit semmilyen körülmények között sem szabad elkapkodnunk. Amikor utólag tervezünk néhány tárgyat el-, vagy felhelyezni, akkor érdemes alaposan átgondolni a metódust, amivel célt akarunk elérni. A jól bevált módszerek ugyanis nem mindig járható utat képeznek.

Ilyen formában a tükör felrakása fúrás nélkül ugyanúgy elvégezhető, csak tudnunk kell, milyen komponensek között érdemes válogatnunk. A hun.sika.com weboldal kínálatában elérhető az a ragasztóanyag, ami gyors és hatékony száradásának köszönhetően kiváló tartást tud nyújtani a különféle felületek esetében. A tükör felrakása fúrás nélkül ilyen formában tehát megoldható fémre, fára, csempére, vakolatra egyaránt. Mivel a legtöbb esetben a fürdő esetében kerülhetünk olyan dilemmába, hogy mi tévők legyünk, ezért itt komoly segítség a professzionális alapanyag, amivel dolgozhatunk.

A gyakran mechanikai hatásra érzékeny burkolólapok esetében szerencsés lehet elkerülni az utólagos fúrást. Mázas felsőréteg ugyanis könnyedén lepattanhat a vártnál nagyobb felületen. A tükör felrakása fúrás nélkül tehát egy olyan alternatíva, amivel megéri számolnunk. Természetesen érdemes alaposnak lennünk és minden eshetőséget figyelembe venni. Gyakran, főleg a nehezebb tárgyaknál jól jön némi alátámasztás, ideiglenes felfogatás a komponens kötési ideje alatt. A felületek alapos megtisztítása sem maradhat el, ha azt szeretnénk, hogy a tükör felrakása fúrás nélkül eredményes és tartós legyen. Ha mindent figyelembe veszünk, akkor pedig megkapjuk, amire várunk és élvezhetjük annak az előnyeit.