Közeledik a tavasz és lakásfelújítást tervez, amiben háza, lakása falai is szeretné új köntösbe öltöztetni. Már egy ideje nézelődik a neten mert még nem döntött. Szeretné az egyes helyiségek, felületek frissítésére a leginkább megfelelő technológiát választani.

tapeta

Érdemes lenne az ontapados.hu weboldalon körülnézni, mert a nagyon sokféle tapéta mellett, hasznos tanácsokat is talál, hogy mikor érdemes az öntapadós tapétát választani, illetve hogyan kell az öntapadós tapétát felhelyezni a kiválasztott felületekre. Akár a bútorokat is felújíthatjuk, hiszen a famintás öntapadós tapéták, mintázata nagyon hasonlít például a fenyő-, nyír- vagy akár a diófa mintázatára.

De a kőburkolatok is felújíthatók, hiszen akár márvány mintázatú tapéták között is válogathat. A Fürdőszobába, konyhába érdemes megfontolni a csempemintás tapétát, vagy csak a csempék díszítését különböző mintájú csempematricákkal. Az Öntapadós tapéták nagy előnye a könnyű felhelyezhetőségük mellett a víz és kopásállóságuk.

A gyerekszobában különösen praktikus az öntapadós tapéta, ráadásul nagyon sokféle mosható mesefigurás tapéták közül válogathat.