Sokaknak jelent kihívást, hogy a vállalkozásukhoz a legjobb textilanyagokat szerezzék be rövid időn belül, jó árban. A Szakatexnél nagyon sok olyan korszerű és szép termék megtalálható, mint a futter. Ez igen közkedvelt alapanyaga a ruhagyártó cégeknek, mivel alkalmas a divatos öltözékek készítésére. Tökéletes a sport-, fitneszruha, felsőruházati termékek vagy babaruhák gyártásához. Kényelmes, puha és többféle szálösszetételben elérhető. Kapható ugyanis 100 % pamutból előállított vagy olyan, amelyik pamut és poliészter együtteséből készül.

A Szakatexnél ez az anyag is hatalmas választékban megtalálható, rengeteg színben és többféle kivitelben egyaránt. Jelen vannak a matt, bolyhos, háromfalú, pamut és kevert szálösszetételű változatok. A futter az egyik igen közkedvelt textil, mivel kiváló színvonalú, ugyanakkor olcsó. Rengeteg vállalkozás keresi nagytételben és a Szakatexnél meg is találja. Itt bőven van miből válogatni szín, vastagság és kivitelezés szerint. A vásárlók a futter méteráru esetében is fordulhatnak extra igényekkel a vállalkozás felé.

A nyár slágere a viszkóz méteráru

Az elasztikus textíliák nagyon keresettek, hiszen ezek a legalkalmasabbak a nyári ruhák, felsőruházat, strandruhák és fehérneműk készítésére. A viszkóz méteráru szintén megvásárolható nagytételben a Szakatex textil nagykereskedésből vagy ennek internetes változatából, a szakatex.com webáruházból. Bár a viszkóz nem természetes szálú anyag, számtalan jó tulajdonsággal bír. Elasztikus, tehát az ebből készült ruhaneműk még hosszú használat után sem fognak kinyúlni.

Könnyen tisztítható, szárítható, ideális táncruhák és sportruházat készítésére. A nagykereskedés kiváló készletet tart ebből a termékből is, így bármikor kerül megrendelésre a viszkóz méteráru, azt rövid időn belül kiszállítják a vásárló által megadott címre. Egyedülálló nívójú méteráru, ami ugyanakkor kedvező összegért szerezhető be. Akinek kérdése volna a viszkóz méteráru tekintetében, az tárcsázza bizalommal a honlapon megtalálható telefonszámot! A Szakatex mindig a legjobbat kínálja a vásárlóinak.