Igényes környezetben kapcsolódnál ki, ahol páratlan természeti értékek várnak? Ha a zene is elmaradhatatlan részét képezi a szórakozásra szánt időnek, akkor idén július 29-én 19 órai kezdettel mindenképpen ott a helyed Tokajon!

tokajA Fesztiválkatlan ezúttal is felejthetetlen élményeket kínál, méghozzá 21 szenzációs Omega-sláger új köntösben történő előadásával. 24 ExperiDance táncművész és 8 musicalszínész lép színpadra, hogy olyan örök slágereket szólaltassanak meg, mint a Ha én szél lehetnék, a Gyöngyhajú lány, a Hűtlen barátok, vagy például a Kötéltánc. Nem kisebb nevek varázsolják majd a színpadra a pazar hangulatot, mint Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, vagy például Lux Ádám.

Ha még nem találtál programot július végére, és időtlen slágerekre vágysz, akkor ne hagyd ki Tokaj kínálatát idén sem! S hogy még nem találtál megfelelő szállást? A környék bizony többet érdemel egy futó kirándulásnál, így megéri akár hosszabb időt is eltölteni a régióban. A Tokaj környéki szálláshelyek közül a Szallaskeres.hu oldalon érdemes válogatni, ahol Szép kártya elfogadóhelyek is széles választékban elérhetőek.

Érdemes mihamarabb foglalni, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy a főszezonnak számító júliusi-augusztusi hónapokban egyébként is sokan választják a tokaji idegenforgalmi régiót. Természeti értékei épp úgy jelentős vonzerőnek számítanak, mint remek borai, kiváló fürdőzési, vízi sportolási lehetőségei és szabadtéri rendezvényei. Tokaj idén is kitűnő választásnak bizonyul!