Vállalkozásunk a növények vízellátásával kapcsolatos átfogó tanácsadás területén nyújt szolgáltatásokat. A portfóliónkban megtalálható az öntözőrendszer javítás, tervezés, telepítés és rendszeres szervizelés. Fő célunk, hogy az általunk telepített automata öntözőberendezések hosszú éveken át betöltsék a funkciójukat. Ehhez olyan eszközkészleteket használunk, amelyek megfelelnek a biztonságos használatra vonatkozó elvárásoknak. Gyors és hatékony öntözést biztosítanak a kertek, zöldterületek és sportlétesítmények számára.

Az általunk kiépített rendszer biztosan kiemeli a kert igazi szépségét és az öntözőrendszer javításra jó néhány évig nem lesz szükség. Mit kínálunk még? Versenyképes árakat és kényelmes együttműködési feltételeket. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy világszínvonalú öntözőrendszereket telepítsünk a megrendelőink kertjében. A szolgáltatási körünk magába foglalja még az öntözőrendszer javítást, korszerűsítést, bővítést és valamennyi módosítási folyamatot az ügyfelek igényei fényében.

Ne csak a szomszédnak legyen kerti öntözőrendszere!

Bizonyára sokszor elgondolkodott már azon, hogy mitől tűnnek egyes kertek olyan frissnek, rendezettnek, sőt, gyönyörködött már a különböző virágok színeiben. Az Ön növényei viszont kissé elhalványultnak és megviseltnek tűnnek, annak ellenére, hogy teljes szívvel ápolja. Mi lehet a megoldás? Egy kerti öntözőrendszer valószínűleg változtatni fog ezen a helyzeten. A megfelelő vízellátás és a kertészeti munkákra való folyamatos odafigyelés által születnek a virágokkal, buja zölddel és csodálatos színekkel teli kertek.

Egy ilyen csodálatos kert létrehozása és jó állapotban tartása rendszeres gondozást igényel, valamint a kerti öntözőrendszer hatékonyságának karbantartását. Ezért, e tekintetben mindenképpen érdemes szakemberekre támaszkodni mind a megfelelő kerti öntözőrendszer kialakításában, mind az egész kert folyamatos karbantartásában. A berendezés nagy előnye, hogy a víznek a növények igényeihez való igazításával minimálisra csökken a túlöntözés kockázata, ami a növények pusztulásához vagy megbetegedéseihez vezethet.