Négylábú kedvencünk, egyben a legjobb barátunk is. Legyünk bármilyenek, bármilyen hangulatban, kutyánk mindig szeretni fog bennünket, és mindig mellettünk lesz, gondoskodik rólunk szeretetével.
A minimum, hogy mi is szeretjük őt és a lehető legjobban gondoskodunk róla.
A kutyusok legkényesebb és egyben az egyik legfontosabb része, a szaglószerv, az orruk. Sokan nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget ezen finom műszer ápolásának, pedig nagyon sokat számíthat kutyusunk életében, hogy oda figyelünk e orrocskájuk állapotára, ápolására.
A Sheila Kozmetikum orrápoló készítménye kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Tökéletes egyensúlyban van kis kedvencünk „harmadik szemének” szükségleteivel, a lehető legjobb gondoskodást nyújtva neki.
A Sheila Kozmetikum orrápoló kutyáknak lett tervezve és különös figyelmet fordít az orr nedves, rendkívül finom, szőrmentes bőrfelületének szükségleteire. Rendkívül fontos ugyanis, hogy kutyuson nózija mindig puha, egészséges és megfelelően nedves legyen, hiszen ez az állat legfontosabb érzékszerve, melyen a legkisebb leváltozás is okozhat problémát.
A Sheila Kozmetikum termékei között nem véletlenül kap fontos szerepet az orrápoló kutyáknak. Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretné ön is orrápoló alkalmazásával kényeztetni kedvencét, látogasson el honlapunkra!