Elképesztően sok típusú reklámajándékkal lehet manapság találkozni, és az igazán sikeres darabok esztétikában és praktikumban is leveszik az embert a lábáról. Ezt a két adottságot kiválóan vegyíti a kulcstartó emblémázás, aminek köszönhetően az amúgy is gyakran hasznos eszközből egy olyan tárgyat lehet nyerni, amelyik a modern megoldásnak, tehát az emblémázásnak hála, még szép is lesz.

Ez az eszköz ezáltal olyan céges ajándék, népszerűsítésre alkalmas tárgy lesz, amit a gyártók, vállalatok nagy számban tudnak előállítani, és igen olcsón, aminek nagyon örülnek a megrendelők. Ez a kellék egy igazi ízléses apróság, és mégis sokat jelenthet a megajándékozottnak.

A kulcstartó emblémázás sikere nagyban függ a felületek nagyságától, a tárgy alakjától, a cég logójától és a szlogentől. Illetve nem szabad elfelejteni azt sem, hogy az emblémázás az anyagtól függően történhet tamponnyomás vagy gravírozás módszerrel. Egy minden korszerű szerszámmal ellátott vállalatnak a kulcstartó emblémázás nem okoz gondot.