Minden nő tudja, hogy egy gondosan kiválasztott, pontosan illeszkedő alakformáló fehérnemű csodákra képes, kialakítja a megfelelő körvonalat és segít elérni az áhított alakot.

A fehérnemű webáruházban számos olyan modellt találunk, amellyel tökéletesíthetjük alakunkat. Ha a has, a derék és a csípő formálása a cél, akkor elsőként egyből az alakformáló csípő bugyi a tökéletes választás, amely hasleszorító hatása révén a pocakot eltünteti és természetes csípőformát kölcsönöz. Hogyha a bugyik helyett, inkább az alakformáló felsőket részesítjük előnyben, akkor a fehérnemű webáruház kínálata között megtaláljuk az alakformáló bodyt. Ha a comb és a fenék formálása a cél, akkor a combvékonyító alakformáló alsó használata ajánlott, amelyben combjaink úgy néznek ki, mintha egész évben csak combgyakorlatokat végeztünk volna, a popsit pedig picit megemeli és összetartja, így biztosítva, hogy még a legfeszesebb rucink is szépen fusson végig rajtunk.
És nem utolsó sorban a fehérnemű webáruház kínálata között a teljes test formálására találunk alakformáló fehérnemű darabokat, mint például az alakformáló ruha. Hogyha a ruhánk mondjuk nem pánt nélküli és egy maximális, átfogó hatásra vágyunk, akkor mindenképpen ajánlott az alakformáló fehérnemű ruhát választani, amely melltől a térdig kisimítja az alakot. Akárcsak az alakformáló felsőkbe, ebbe sem került beépítésre melltartó, viszont a melleknek az extra oldaltámaszt ez a modell is megadja, így bátran viselhetjük egy kivágott ruha alá. Az alakformáló ruha finoman formázza és alakítja a testet a mozgás bármilyen korlátozása nélkül.