Az egyetemi élet első és talán egyik legmeghatározóbb eseménye a gólyatábor. Ott találod meg legelső barátaidat és ismerőseidet, ott kóstolhatsz bele először, hogy milyen is egyetemistának lenni és hatalmasakat bulizni. Mára már elég elterjedt szokás, hogy a gólyatáborokban a különböző diákokból álló csapatoknak egyedi pólót készíttetnek, így könnyebb megkülönböztetni a csoportokat, továbbá hozzáadnak az élményhez és még emlékül is szolgálnak a későbbiekben. Az én egyetememen is már évek óta ez a szokás, így nekem is lapul egy a szekrényemben, ami még több év után is segít feleleveníteni minden kedves emléket arról a bizonyos három napról.

A Hallgatói Önkormányzat tagjaként ma már én veszek részt az avató táborok lebonyolításában és megszervezésében, ez pedig szintén van olyan izgalmas számomra, mint első évesként ott állni az egyetemi évek küszöbén. Az idei tábor szervezésénél azonban egy kisebb-nagyobb problémába ütköztünk, hiszen a cég, akik eddig az egyedi póló tervezésben voltak segítségünkre azt mondta, hogy az idén nem tudja vállalni a megrendelést. A hír elég rosszul érintett minket, hiszen ez egy olyan problémát állított elénk, amit minél gyorsabban kellett megoldanunk, hogy időre elkészüljenek a szükséges ruhadarabok. Tanácstalanok voltunk azonban, hogy hol találunk majd egy hasonló céget, akik ilyen nagy számban is készítenek nekünk egyedi felsőket, ráadásul mindezt jó minőségben.

Hallgatótársam dobta fel a lolmarkt.hu-t, ahonnan tavaly karácsonykor rendelt barátainak, és nagyon meg volt elégedve az ajándékok minőségével, valamint a vásárlás teljes folyamata nagyon pozitív élményt hagyott benne, így amellett döntöttünk, hogy megvizsgáljuk web oldalukat.

A cég 2012-ben nyitotta meg első üzletét, azóta pedig összesen 13 üzletük üzemel országszerte, valamint egy széles kínálattal rendelkező webáruházuk is elérhető. Ezen az internetes oldalon a már előre elkészített, készleten lévő termékeiket lehet tőlük megrendelni házhozszállítással, vagy csomag automatába. Azonban lehetőség van akár személyes átvételre is üzleteikben, továbbá az egyedi póló tervezés is elérhető szolgáltatás náluk, de ezt csak helyben tudod náluk elintézni a tökéletes végeredmény érdekében.

A pólók mind prémium pamutból, vagy egyfajta pamut-poliészter keverékből készülnek, hiszen adnak termékeik minőségére, hogy vásárlóik a lehető legelégedettebbek legyenek. Ezen felül a nyomtatást sem a tipikus, pár mosás utáni lekopást eredményező technikákkal készítik, hanem DTF nyomtatóval, vagy szita- és transzfernyomással.

Ami nekünk főleg előnyös, hogy vállalnak nagy darabszámú megrendeléseket is és nem okoz számukra problémát több száz póló elkészítése sem, ez csupán a szállítási folyamatot befolyásolhatja. Ezen kívül igazán szimpatikusnak találtuk azt is, hogy az egyedi tervezésű pólóknak nem adtak meg egy előre meghatározott árat, hanem azt majd a felsők száma, a nyomtatott minta és a színek fogják meghatározni.

Az oldalon talált információkkal teljesen meggyőztek minket, így idő hiányában még aznap ellátogattunk legközelebbi üzletükbe és felvázoltuk ötleteinket az ott dolgozó, igazán segítőkész és szakértő munkatársaknak, akik pár tippel is elláttak minket arról, hogy szerintük hogyan is lehetne még kivitelezhetőbb a gondolat. Véglegesítettük a tervezetet, majd nem volt más dolgunk, mint várni az email-t a termékek elkészültéről és azt követően elmenni értük.

A pólók hatalmas sikert arattak a szervezők körében, valamint a gólyatáborban is az elsőévesek között. A lolmarkt.hu segítségével minden leendő hallgató mosollyal az arcán és szuper minőségű, igazán menő pólókban tapasztalhatta meg, hogy milyen is egyetemistának lenni.